Keni projekt ide te filloni nje biznes ?
Keni bere plan biznesi ?
Per projektet e perzgjedhura do t'ju kontaktojme.
Dergoni nje permbledhje te shkurter.
Ju ofrojme ekspertize profesionale per te pergatitur nje plan real biznesi si dhe per gjetjen e financimit.

Jeni te lutur te shkruani:
info@adviser.al

Kontaktohen rastet me interes te vleresuara nga ekipet tona.