Kompania Balkan Sport shpk, distributor zyrtar i markave me te njohura sportive ne bote, si adidas, Reebok, Head dhe Givova per Shqiperine; dhe gjithashtu perfaqesues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv INTERSPORT, kerkon te punesoje:

Pozicioni – Asistente e Menaxhereve te Larte

Pergjegjesite kryesore:

  • Asistente personale e menaxhereve te larte.
  • Menaxhon axhendat e menaxhereve te larte.
  • Rezervimi i udhetimeve , hoteleve dhe organizimi i takimeve ,pritja e te ftuarve.
  • Detyra te tjera te caktuara nga menxheret e larte.


Kriteret e punesimit:

  • Diplome Bachelor or Master ne Administrim Biznes, Juridik , apo fusha te tjera te ngjashme.
  • Njohuri shume te mira te Microsoft Office dhe progameve kompjuterike.
  • Zoterim ne nivele te larta te gjuhes Angleze.
  • Te kete etike dhe aftesi te mira komunikimi.
  • Te jete korrekte , dhe e afte per te perballuar presionin e punes.


Nėse jeni tė interesuar pėr pozicionin e mesiperm, ju lutem dergoni cv-nė tuaj​ duke permendur Asistente e Menaxhereve te Larte nė adresėn e email-it: hr@balkansport.al