Shitet aparat satelitor dhe tokesor octagon sf4008 4K UHD triple tuner, aparati ka edhe nje tuner S2X rezerve te pa perdorur, tuneri S2X sherben per hapjen e paketes satelitore Mediset ne 5 grade perendim, shitja behet dorazi ne Tirane, cmimi mund te diskutohet, ky aparat eshte perdorur vetem 2 jave, eshte me garanci dhe mall origjinal i blere ne Gjermani, ju pershendes.

Cel. : 0674451418