Shes Aparat Octagon sf4008 4K, aparati ka edhe nje tuner satelitor S2, ky aparat ben te mundur hapjen e kanaleve Mediaset Premium ne satelit 5W, shitja ne Tirane behet dorazi dhe Cmimi 230 Euro pak i diskutueshem, ju pershendes.