Kompania Royal Trade kerkon agjente Forex me disponibilitet 8 orar,
per pozicionet Sales Agent dhe Pre-Sales Agent.

Te interesuarit per Sales Agent duhet te kene nje experience minimale 3 muaj forex dhe te kene italishte te shkelqyer.
Te interesuarit per Pre-Sales Agent duhet te kene punuar te pakten 3 muaj ne call center outbound dhe te kene nje italishte mbi mesataren.

Ofrojme ambjent pune luksoz, paga mbi mesataren e tregut, bonuse mujore dhe ditore mjaft te kenaqshme, staf te ri dhe manaxhere profesioniste.

Tek ne do mund te keni mundesi rritje ne karriere dhe trajnime te vazhdueshme.

Kontakt;
E-mail: Hr@royal-trade.co
Nr cel: 069 73 90666
Facebook: Royal Trade
Instagram: Royaltradeal