kliko
+ publiko njoftimin/oferten!

  1. Standart Durres, kerkoj pune English/Italian back office Operator back office Job /chat support/Vetem Ne Durres

    Kerkoj vend pune part time 4-6ore si Operator Back office ne Agjensi udhetimi Call center vetem Back office Anglisht ose Italisht, Chat Support, Assistant manager , online job etj
    Njoh Italishten dhe Anglishten si dhe Microsoft office word power point 2007
    Cel. : 069 24 83 849
    dokumenti bashkangjitur dokumenti bashkangjitur