kliko
+ publiko njoftimin/oferten!

  1. Standart Durres, kerkoj pune English/Italian Back office Operator Chat support Ne Durres

    Kerkoj vend pune Operator Back office Chat Support Call center vetem chat suport Back office Anglisht ose Italisht, Chat Support, Assistant , online job marketing social media kordinator etj
    Njoh Italishten dhe Anglishten si dhe Paketen Microsoft office
    Cel. : 069 24 83 849
    dokumenti bashkangjitur dokumenti bashkangjitur