Kerkoj te punesohem ne nje kompani me orar te plote/part-time, ose te marr pjese ne nje intership/praktike qe ka te beje me IT/Administrim rrjeti.
Nuk ka rendesi nese ka te beje me Help Desk apo edhe dicka me shume.
Jam nje person i zellshem dhe i perkushtuar ne pune.
Edhe ne qofte se paga eshte e ulet apo eshte fillimisht pa lek, nuk ka problem.

Kam perfunduar nje kurs profesional 6-mujor tek Harry Fultz per IT/Administrim Rrjeti. Aty kam perfituar shume njohuri ne lidhje me IT.
Pervec kesaj kam qene gjithmone i entuziasmuar pas teknologjise, te rejave me te fundit si ne PC/Smartphone.
Kam punuar disa here neper qendra interneti dhe kam mirembajtur rrjetin e kompjuterave, si nga ana hardware ashtu dhe ajo software (Sistemet e operimit, formatimeetj).
Kam punuar edhe freelancer ne lidhje me keto gjera.
Ju lutem te me kontaktoni per me shume informacione nese i pergjigjem kerkesave tuaja.
Perzemersisht.
Orgesti.

Forma e kontaktit:
Nr. Celulari: +355 68 53 31 406
(orgestkmani@gmail.com

Cel. : +355 68 53 31 406