Blueberry Solutions nje nga kompanite lider ne fushen e web - marketingut.
Prej disa vitesh partnere me Google dhe fituese e dy cmimeve best quality,
kerkon te punesoje personel per Back Office ne pozicionet:

- AdWords Upselling (rishitje)

Kerkesat:
Njohuri te shkelqyera te gjuhes italiane e folur dhe e shkruar.
Njohuri te mira mbi AdWords
Njohuri mbi programet baze te kompjuterit
I afte te punoje ne grup..

- Programues ( WEB DEVELOPER ).
Kėrkesat teknike
programim OOP
PHP , HTML, CSS , JavaScript, SQL, MySQL
Njohje baze te Photoshop
Perparesi njohja e gjuhes Italiane dhe Anglese

- Recupero Crediti
Kerkesat:
Eksperince mbi 1 vit si Recupero
Njohuri shume te mira te gjuhes italiane te folur dhe shkruar
Njohuri te mira mbi web-marketingun.
Njohuri mbi programet baze te kompjuterit
I afte te punoje ne grup..


Kandidatėt e interesuar mund tė dėrgojnė CV-nė adresen e
e-mail burimenjerezore@blueberry.al

Ose mund te paraqiteni prane zyrave tona ne adresen:
Rr. "Kavajes" Ish- Parku i autobuzave Qendra "Condor" Kati - III

Cel. : 0698333723/0692847476