Kerkoj Pune .ne industrine e prodhimit te mobiljeve, ne sektoret mbeshtetes , si magazinier, ne shoqeri private te sigurise fizike (nga qe jam me shkolle te larte ushtarake , v.o (pervoja me e madhe eshte ne industrine e prodhimit te mobiljeve ) punoj dhe njoh mire programet word, exel , sketchup 3D .kam punuar ne projektim dhe zbatime te projekteve , te mobilimet , nese e lyp nevoja edhe ne makineri druri....i vetmi problem per punedhenesit eshte mosha . Une aktualisht jam 52 vjec. Nese ka nje punedhenes e shqiperi qe nuk e merr per baze kete moshe si te papershtateshme .te telefonoje ne nr 0684208588 ..

Cel. : 0684208588