BELLISTER CALL ALBANIA, KERKOJME OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND
NE GREQISHT
NGA 300 LEK / ORA DERI NE 350 LEK/ORA + BONUSE TE LARTA MUJORE


Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon
Operatore te gjuhes GREKE


Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:

- Njohuri shume te mira te gjuhes greke

- Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze
- Disponibilitet orar 6 ore ose 12 ore


Ofrojme:

- Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore
- Fleksibilitet Orar; part time ose full time
- Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar
- Staf profesional dhe ambiente bashkohore


Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen e E-mail :

Email: hr.rekrutime@gmail.com

Cel. : +355682050005