Shiten biznese :

Miniere kromi
Patente pasurim mineral kromi
Sherbim te sigurise private fizike dhe objekteve.
Supermarkete
Bare & kafe
Bar & restorant
Tregti produkte ushqimore
Prodhim makarona etj.
Fabrike vaji & Baxho
Klinike dentare
Per me shume informacion na kontaktoni:
info@adviser.al