Shiten biznese :

Miniere kromi
Patente pasurim mineral kromi
Sherbim te sigurise private fizike dhe objekteve.
Supermarkete
Bare & restorante
Tregti produkte ushqimore
Prodhim makarona etj.
Fabrike vaji & Baxho
Per me shume informacion na kontaktoni:
info@adviser.al