Zona/Rruga : Zona e Freskut, RRuga Sotir Caci

Shitet BIZNESI "FOS LINE", dyqan funksional qe prej tri vitesh ,me art. industriale si mikromobilje, ndricues , dhurata
dhe gjithshka ne funksion te tyre si vitrina xhami ,ekspozicion dhe banake , (per arsye emigrimi , pasi dhe kete moment ndodhen jashte Shqiperise )
te gjitha ne
total 800.000 leke (nga 1.700.000 qe ishte), na gjeni 50 m mbi lokal "Fresku ". JAM NE TIRANE NE 23.06.2018

Cel. : 0682141232 ne oret e pasdites ose e-mail ak.fosline@hotmail.com