Kompania jone me pervoje mbi 5-vjecare ne sherbimin Call Center
kerkon 120 operatore dhe staf per fushaten FOREX
dhe Takime.

Pagesat dhe bonuset jane me te lartat ne treg.

Per me shume na nisni cv-ne tuaj ne adresen: hr@albaline.net
ose na kontaktoni ne numrat e meposhtem:

T: 044 200 400
T: 044 200 401
T: 044 200 402

C: 0682081011 (per staf).

Ju mirepresim