Kompania jone me pervoje mbi 5-vjecare ne sherbimin Call Center
kerkon 40 operatore dhe staf per fushata te ndryshme takimesh dhe sondazhe
.

Pagesa 250 L/Ora + bonus
.

Per me shume na nisni cv-ne tuaj ne adresen: hr@albon.al
ose na kontaktoni ne numrat e meposhtem:

T: 044 200 400
T: 044 200 401
T: 044 200 402

C: 0682081011

Ju mirepresim