Vesa Solutions Shpk eshte ne kerkim te nje Kordinatori/e zyre:


Aftesite e kerkuara:
Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
Tė ketė njohuri mbi programet baze kompjuterike.
Kandidati/ja duhet te kete aftesi shume te mira ne komunikim.
Kandidati/ja duhet te kete aftesi per te punuar ne grup.


Vesa Solutions ofron nje ambjent pune shume komod dhe pagese konkuruese.

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne me email CV me foto duket specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne ne adresen: info@vesasolutions.com