Qendra e kurseve Horizonti ofron pergatitje mesimore ditore per ciklin e ulet nga klasa 1-5.

Mesimi zhvillohet ēdo dite nga e hena ne te premte , vetem per 9000 leke ne muaj.

Grupet jane te vogla dhe perkushtimi eshte maksimal.

Adresa : rruga "Bill Klinton" (mbi Qendren Kristal, tek Komuna e Parisit)


email: necaj42@gmail.com

Cel. : 068 32 84 214

Cel. : 069 81 36 696