Globtrex kerkon te punesoje Konsulente (Broker ose Apertur) per gjuhet Italisht & Turqisht !!!
Ofrojme :
- Paga mesatare shkon GJITHMON MBI 700 Euro NETO !
- Ftd nga 50 Euro deri ne 150 euro per 6 FTD e siper !
- Perqindje mbi loading per cdo FTD (3% deri 12 %)
- Perqindje per Loading 1 % per Redeposit !
- Bonuse ditore, javore dhe mujore nder me te lartat ne treg;

AVantazhi kryesor , tek ne ju trajnojm nga fillimi , per tu bere profesionist te vertet ne fushen e brokerimit !!!

Mos hezitoni na telefononi direkt per nje takim ne Cel . 0696823686

- Ambient pune ideal;
- Kontrate pune ne perputhje me ligjin Shqiptar;
- Orar pune Full-Time 09.00 deri 18.00 me pushime te ndermjetme;
- Weekend te lire;
- Mundesi rritjeje profesionale ne cdo drejtim te deshiruar;
- Promovim per me te miret me udhetime jashte Shqiperise;
- Trajnime periodike.

Te interesuarit te na dergojne CV-ne tek adresa : hrglobetirane@gmail.com
Adresa : Rruga E Elbasanit , ne fillim te 7 xhuxhat , Tek pasticeri Mon Amour.
Nr. Kontakti :0696823686