Globtrex kompani brokerimi nderkombetare e cila ka seline qendrore ne qytetin e Prages ne Republiken Ceke
operon ne 30 vende te ndryshme te botes. Kemi nje eksperience 5 vjecare edhe ne Shqiperi.


Globtrex
kerkon te punesoj APERTUR ne gjuhen Italiane

Kerkesat:

1)-Te zoteroje shume mire gjuhen Italiane.
2)-Eksperienca e meparshme ne FOREX perben avantazh.
3)-Te jete i komunikueshem dhe te punoje ne grup.

Ofrojme :

- Paga te kenaqshme dhe BONUSE te larta
- Perqindje mbi loading per cdo FTD (3% deri 12 %)
- Bonuse ditore, javore dhe mujore me te mirat ne treg;

Ne ju trajnojme nga fillimi , per tu bere profesionist te vertet ne fushen e brokerimit !!!
Ofrojme trajnime per fillestaret dhe trajnime te tjera profesionale per personat me experience pune.

- Ambient pune ideal;
- Kontrate pune ne perputhje me ligjin Shqiptar;
- Orar pune Full-Time 09.00 deri 18.00 me pushime te ndermjetme;
- Weekend te lire;
- Mundesi rritjeje profesionale ne cdo drejtim te deshiruar;
- Promovim per me te miret me udhetime jashte Shqiperise;
- Trajnime periodike.


Te interesuarit te na dergojne CV-ne tek adresa : hrglobetirane@gmail.com
Adresa : Rruga E Barrikadave , perballe Gjimnazit Sami Frasheri.

Nr. Kontakti :0696823686