Shitet DYESHEK AJRI + KOMPRESOR per kend lojrash per femije. Dysheku eshte i madh rreth 2.5 x 4 m dhe i larte 1.5 m, eshte ne gjendje pune sebashku me kompresorin, shitet per shkak te mbylljes se aktivitetit. Per detaje kontaktoni ne numerin e cel: 067 21 11 551

Cel. : 0672111551