Kerkohet farmacist/farmaciste me licence per hapjen e re te nje farmacie. Preferohet te kete bere 3 vjet eksperience dhe me aftesi te mira komunikuese.
vetem Aplikime nga rrethi i shkodres.
Mund te dergoni cv tuaj ne sbella381@gmail.com