1 iphone gold pothuajse i ri, perdorur shume pak. Ka probleme me qarkun nuk ndizet.
2 iphone tjeter ka ekranin e thyer dhe ka ngec ne iTune mode.
3 Blackberry ne gjendje te mire 3G memory card etj.

Cel. : Whatsapp 0697929871