Vesa Solutions, kerkon te punesoje Arkitekt & Interior Designer

Kriteret/Kualifikimet

1. Te kete mbaruar fakultetin e inxhinierise dega Arkitekture ose te jete ne perfundim te saj;
2. Te jete njohes shume i mire i programeve baze dhe inxhinierike te kompjuterit autocad 2d,sketchup 3d,Vray Sketchup, photoshop;
3. Te zoteroje gjuhen angleze te shkruar dhe te folur,
4. Te kete aftesi shume te mira komunikimi;
5. Te kete aftesi te mira per te punuar ne grup.

Paga shume e kenaqshme!

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV-te e tyre dhe nje prezantim ne format *pdf te puneve te meparshme
ne adresen e email-it: info@vesasolutions.com
Te perzgjedhurit do te kontaktohen ne telefon per nje interviste me te detajuar.