kliko
+ publiko njoftimin/oferten!

 1. Standart Tirane, - Ofroj shėrbime financiare dhe fiskale

  Per te gjitha bizneset e interesuara:
  ( Market, Bare dhe Restorante, Dyqane shitje me shumice dhe pakice, biznese sherbimesh te ndryshme, si dhe cdo lloj aktiviteti tjeter)
  Ofroj sherbim ne mbajtjen e dokumentacionit financiar te brendshem ose per tatimet.
  1- Pergatitjen dhe deklarimin e te gjithe dokumentave financiar per tatimet dhe cdo institucioni tjeter.
  2- Mbajtjen e llogarive te brendshme deri ne nxjerre te rezultateve dhe raporteve te kerkuara.
  3- Asistence ne procedura doganore Import-Eksport, llogaritje kosto produkti.
  4-Asistence per te qene konform legjislacionit tatimor.
  5-Mbajtjen e inventarit te produkteve si dhe aseteteve te tjera te shoqerise.
  6-Pėrgatitja e Pasqyrave Financiare vjetore per tatimet (bilanci).
  Tel. : 069 60 60 386
  e-mail: nertil.shabanaj@hotmail.com
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Logo.png
S: 109
Madhesia: 23.3 KB