Shes karroce invalidi , kusnton 150 mij lek te vjetra, shes mbajtese krevati anesore 100 mij lek te vjetra si dhe mbajtese invalidi per te ecur 50 mij lek te vjetra. Cmimi i diskutueshem

Cel. : 0692456380-0697239462