Jam nje zonje 40 vjece kerkoj te punesohem
Kam nje eksperience prej 13 vitesh ,ne Greqi me perkujdesjen ndaj moshes se 3
Jam e disponuar cdo dite (vetem naten jo) ,per ti sherbyer dhe bere shoqeri personave te moshes se 3
ose personave me aftesi te kufizuar .
Banoj tek Astiri
Per cdo te interesuar mund te me telefonoj !