kliko
+ publiko njoftimin/oferten!

  1. Standart Tirane, kerkoj pune perkthyes

    Kerkoj pune perkthyese ne gjuhet anglisht, italisht frengjisht. Kam mbaruar shkollen e mesme ne gjimnazin " Ismail Qemali" me mesatare te pergjithshme te larte, por edhe te lendeve Anglisht, Frengjisht (10). Zoteroj certifikaten Cambridge FCE (B2) dhe Celi 3 (B2). Gjithashtu kam kryer dhe nje kurs 2 vjecar ne Aleancen Franceze per frengjisht. Kam aftesi shume te mira komunikuese dhe ne te shkruar, si dhe jam shume e organizuar.

    Cel. : 0684295570
    dokumenti bashkangjitur dokumenti bashkangjitur