Shes Krevat me telekomande per njerez te semure,
krevatit i ngrihet pjesa e siperme e shpines dhe pjesa e kembeve,
krevati eshte i ri i paperdorur, ngjyre vishnje i veshur me lekure ekologjike.
shume i thjeshte ne perdorim

Cel. : 069 70 43 199