Pershendetje,
Ofroj kurse private bashkekohore te gjuheve(ANGLISHT ,ITALISHT)per nxenes te shkolles 9-vjecare dhe gjimnaze te niveleve te ndryshme nga A1,A2,B1,B2,C1,C2.
Prane zones se 21 dhjetorit ,rruges se Kavajes.

KONTAKTONI PAS ORES 14:00.

Cel. : 0674383908