Pershendetje!

Ofroj kurse private bashkekohore te gjuheve(ANGLISHT ,ITALISHT)per nxenes te shkolles 9-vjecare

dhe gjimnaze,te niveleve te ndryshme nga A1,A2,B1,B2,C1,C2.

KONTAKTONI PAS ORES 14:00.


Cel. : 0674383908