Zyre avokatie Ofron sherbime juridike dhe konsulence ligjore, mbrojtje dhe perfaqesim perpara organeve gjyqesore per ceshtje te ndryshme civile, tregtare dhe administrative.

Shėrbimet Ligjore pėrfshijnė:

– Ceshtje Civile dhe Ceshtje administrative (per cdo problem qe mund te kene shtetasit apo bizneset me organet shteterore,publike)
- ceshtje familjare (zgjidhje martese) dhe ceshtje te kujdesit ndaj femijeve (pensioni ushqimor)
- ceshtje gjyqesore civile (Lidhje Kontratash pėr punėsim, permbushje detyrimi kontraktual... etj)
- shperblim demi (nga demtimi i shendetit apo humbja e jetes)
- Pėrfaqėsim per Biznese, Firma Private nė procese gjygjėsore

Nese keni ēeshtje te cilat mendoni qe mund te zgjidhen ne rruge gjyqesore dhe eshte i nevojshem perfaqesimi me avokat, si dhe nese ju duhet konsulence ligjore, Jeni te mirepritur te na kontaktoni.

Zyra jone ofron gjithashtu zgjidhjen e mosmarreveshjeve me ndermjetesim.

Ju sillni mosmarreveshjen, ne japim zgjidhjen!!!

Per ēdo informacion mund te na kontaktoni ose te na shkruani tek kontaktet si me poshte.

email: mf.legalconsulting@gmail.com
m.fdeutsch@gmail.com


Adresa: Rr. Jusuf Vrioni, Pl. Alsion, prane hotel Diplomat 1, Tirane


Zyra jone- nje mundesi e mire e zgjidhjes se ceshtjeve tuaja ligjore!
Ne jemi ne sherbimin tuaj!