kliko
+ publiko njoftimin/oferten!

 1. Standart Tirane - website e programe 199 EUR per bar,restorant,hotel

  <
  Duke ju uruar nje dite te mbare, SOFTEXPRES vjen prane jush me :
  1.PROGRAMIN E SUKSESSHEM: :
  Vetem per 199 EUR!
  Program per Menaxhimin e Bar-Restoranteve
  >> lexo me shume... shiko videon...
  2. FAQE INTERNETI ELITARE duke filluar nga 299 EUR (>>per detaje kliko ketu)
  Gjithashtu bejme Oferten per produktet tona tradicionale:foto 370801
  MarketExpresdheHotelExpres 199EUR dhe PharmaExpres249 EUR!
  Oferte e Kufizuar
  deri me 31 Dhjetor 2017
  Falas: Lidhja e programit
  me Kasen Fiskale
  Program per Menaxhimin e Njesive Tregtare
  (dyqane, magazina shumice, butique, supermarkete etj)
  >>
  lexo me shume...shiko videon...
  Program per Menaxhimin e Hoteleve (me Kalendar Rezervimesh te inkorporuar)
  >>
  lexo me shume... shiko videon...
  PharmaExpres
  Program per Menaxhimin e Farmacive dhe Depove Farmaceutike(vjen e 3500 artikuj te gatshem + listen e rimbursimit 2017)
  >>lexo me shume... shiko videon...
  Programe te tjere te gatshem:

  OilExpres
  Sistemi i Menaxhimit te Pikave te Karburantit
  (recepsion, bar-restorant, minibar dhome, zyre finance etj)
  >> lexo me shume...

  ExchangeExpres
  Program per Menaxhimin e Agjencive te Kembimeve Valutore
  >> lexo me shume... shiko videon...

  ProExpres
  Program per Menaxhimin e Njesive te Prodhimit
  (shtypshkronja, ndermarrje, fabrika etj)
  >>lexo me shume... shiko videon...

  DentalExpres
  Sistem per menaxhimin e Klinikave dhe Laboratoreve Dentare (por jo vetem) ( me Kalendar Takimesh te inkorporuar)
  >> lexo me shume...

  LabExpres
  Sistem per menaxhimin e Klinikave dhe Laboratoreve te Analizave) ( me Kalendar Takimesh te inkorporuar)
  >> lexo me shume...

  MobileExpres
  Mobile Expres - Sistemi Distribucionit dhe i Shitjes ne Distance
  (pershtatur me Kompjuter Dore per te bere Shitje dhe Printuar Fatura ne Terren)
  >> lexo me shume...

  TaskExpres
  Task Expres - Sistem per monitorimin e realizimit te detyrave dhe eficences ne pune te punonjesve
  >> lexo me shume...

  CMSExpres
  CMS Expres - Sistem per menaxhimin e Kompanive te Permbarimit
  >> lexo me shume...

  TransExpres
  Trans Expres - Sistem per menaxhimin e Kompanive te Transportit
  >> lexo me shume...

  DomainExpres
  Domain Expres - Sistem dhe nderfaqe online me AKEP per menaxhimin e domaineve .al per registrar dhe reseller
  >> lexo me shume...
  SOFTEXPRES ofron gjithashtu :  Ju mund te Shkarkoni programet SOFTEXPRES (version prove) duke klikuar ketu
  SOFTEXPRES - Zgjidhje te thjeshta per Ceshtje Komplekse
  Adresa: Rr Ali Demi, Pll. 70 Kati III | Tel:+355 68 20 59507 | Email: info@softexpres.com|
  Web: www.softexpres.com | www.softalb.com
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: logo.png
S: 107
Madhesia: 19.8 KB