Instituti i gjuheve te huaja Gold Future Tirane kerkon sekretare me kohe te plote te kete studjuar per gjuhen angleze,gjermane ose italjane.
Te jete korrekte dhe bashkepunuese dhe e disponueshme me oraret pa angazhime te tjera pasi puna eshte me turne 3 here paradite 09.00-17.00 dhe 3 here pasdite 12.00- 20.00.Eksperienca ne mesimdhenie perben perparesi si edhe nje gjuhe e dyte e huaj.

Te interesuarat te dergojne nje e -mail ne adresen : :goldfuture2003@gmail.com