OnCall -Kerkon Operator per gjuhen Italiane , disponibilitet part-time 4 ose 6 ore .

Orar fantastik ne periudh vere !!!!

Nese je i afte ne komunikim , behu dhe ti, pjese e nje kompanie serioze!Jemi ne kerkim te njerezve te vlefshem dhe ambicioz!!
Cfare kerkohen :
- Italisht niveli mesatar
- Disponibilet FullTime
- Perkushtim ne pune
- Aftesi te mira komunikimi


Cfare ofrohen:

-Kurse te vazhdueshme dhe free per te permiresuar gjuhen italiane

- Pagesa + bonuse ditore/javore

- Ambiente komode

- Kontrate sipas Ligjeve Shqiptare te punesimit

- Vleresim ne baze te performances


Te interesuarit te kontaktojne (dergojne CV) ne adresen e poshtshenuar:
Email on.hr2017@gmail.com


Adresa: Unaza e RE, Astir