OnCall -Kerkon Operator per gjuhen Italiane

Nese je i afte ne komunikim , behu dhe ti, pjese e nje kompanie serioze!Jemi ne kerkim te njerezve te vlefshem dhe ambicioz!!Cfare kerkohen :
- Italisht niveli mesatar
- Disponibilet FullTime
- Perkushtim ne pune
- Aftesi te mira komunikimi


Cfare ofrohen:

-
Pagesa + bonuse ditore/javore
- Trajnime te Vazhdushme

- Ambiente komode


- Kontrate sipas Ligjeve Shqiptare te punesimit

- Vleresim ne baze te performances


Te interesuarit te kontaktojne (dergojne CV) ne adresen e poshtshenuar:
Email on.hr2017@gmail.com


Adresa: Unaza e RE, Astir, Tirane