Zona/Rruga : Zona e Freskut, RRuga Sotir Caci

Shitet BIZNESI "FOS LINE", dyqan funksional qe prej tri vitesh ,me art. industriale si mikromobilje, ndricues , dhurata
dhe gjithshka ne funksion te tyre si vitrina xhami ,ekspozicion dhe banake ,

te gjitha ne
total 1.200.000 leke, na gjeni 50 m mbi lokal "Fresku ".

Cel. : 0682141232