Kerkoj te punesohem si Hartografe/Topografe/ Urbaniste..
Aftesi te mira ne AutoCad/ GIS/ GPS /Total Station dhe Microssoft Office...
Master per Gjeomatik prane Fakultetit te Gjeologjise (U.P.T)...
Pak eksperince ne nje zyre projektimi..
Korrektes, serjozitet, aftesi dhe deshire per te mesuar dhe punuar..Faleminderit!

Contact: ing_r.t@yahoo.com