Pershendetje, jam studente ne Fakultetin e Ekonomise, aktualisht vit i pare master dega finance.
Jam e gatshme per pune vullnetare (praktika) ne fushen ne te cilen po studioj, ne menyre qe te aftesohem dhe te njihem me profesionin.
Me orar part-time gjate paradites (per shkak te angazhimeve te shkolles).
Nese dikush ofron nje mundesi te tille mund te me kontaktoje ne email-in e shenuar ne njoftim. Faleminderit!
Email: Kp.finance03@gmail.com