Shes kondicioner Inverter Hyundai 18000 BTU i perdorur vetem 1 muaj dhe akoma ne garanci. Shitet per arsye te mbylljes se biznesit ku eshte montuar.
Cmimi 50.000 leke te reja.

Cel. 0698162952