Ofrojme kurse matematike per te gjitha nivelet me cmim te arsyeshem,

1. Pergatitje per provimet e vjeshtes

2.Pergatitje per Maturen Shteterore dhe Provimet e Lirimit, teste qe nga matura 2005

3. Paketen Office, Photoshop.....etj


Staf me eksperience disa vjecare ne fushat perkatese.

Vendodhja:
1. Astir, Unaza e Re
2. Perballe Harry Fultskontakt: kursematematike90@gmail.com