Ofrojme kurse matematike per te gjitha nivelet me ēmim te arsyeshem,


1.Pergatitje per Maturen Shteterore dhe Provimet e Lirimit,
2. Paketen Office, Photoshop.....etj


Staf me eksperience disa vjecare ne fushat perkatese.

Vendodhja:
1. Astir, Unaza e Re
2. Perballe Harry Fultskontakt: kursematematike90@gmail.com