Zona/Rruga : Karburant dhe Pike Gazi

Shes Biznes :
  • PIKE KARBURANTI: kapaciteti i depozitave 70.000 litra Gazoil dhe benzin, aparat me 3 pompa , autogaz
  • PIKE GAZI : kapaciteti i depozitave 200.000 litra, me license SH.A.
  • Subjektet jane ne pune dhe me dokumentacion te rregullt,
  • Te interesuarit te kontaktojne ne nr e tel : 0692026808 / 0695880673Cel. : 0692026808