OFROJME KURSE MATEMATIKE PER CIKLIN 9-VJECAR DHE TE MESEM
KLASA I-IX 3000 LEKE/MUAJ
KLASAX-XII 4000 LEKE/MUAJ
PERGATITJE INTENSIVE PER PROVIMET E LIRIMIT DHE ATO TE MATURES SHTETERORE.

email: necaj42@gmail.com

Cel. : 0683284214