Pershendetje!
Jemi nje grup profesionistesh qe bejme pune te ndryshme si grafik design si psh. faqe gazete,libra te ndryshem,fletepalosje etj.Gjithashtu, bejme webe me programet
wordpress, joomla, csc etj.
Keto webe qe i kemi krijuar ne www.supershendeti.com dhe www.infotirana.al.


Cel. : 0674383908