Pershendetje,
Jemi nje grup profesionistesh qe bejme pune te ndryshme si grafik design si psh. faqe gazete,libra te ndryshem,fletepalosje etj.
Gjithashtu, bejme webe me programet wordpress, joomla, csc etj.

Keto webe sapo i kemi krijuar ne,
www.supershendeti.com dhe www.infotirana.al.

Cel. : 0674383908