Ofrojme kurse private te gjuhes angleze, frenge dhe italiane per te gjitha grupmoshat dhe nivelet, me metodat:
Inside Out, Headway, New Opportunities, Fairyland (per femije), Alter Ego +, Campus, Progetto Italiano.


ANGLISHT, FRENGJISHT DHE ITALISHT PER NIVELET A1, A2, B1, B2 .

SEANCA 60 MIN SEANCA 90 MIN
GRUP 2 here ne jave/2400 muaji
3 here ne jave/3600 muaji
4 here ne jave/4800 muaji
5 here ne jave/6000 muaji
2 here ne jave/3200 muaji
3 here ne jave/4800 muaji
4 here ne jave/6400 muaji
5 here ne jave/8000 muaji
INDIVIDUAL 2 here ne jave/3200 muaji
3 here ne jave/4800 muaji
4 here ne jave/6400 muaji
5 here ne jave/8000 muaji
2 here ne jave/4000 muaji
3 here ne jave/6000 muaji
4 here ne jave/8000 muaji
5 here ne jave/10000 muaji

KURSE PER FEMIJE 1500 leke /muaji
KONSULTIME PER LENDET SHKOLLORE
300 Leke/Individual
200 Leke/Grup

Kurset mund te zhvillohen prane ambientit tuaj ose ne ambientin tone ne adresen:

Rruga e Kavajes, prane qendres Globe.
Per me teper info: 069 71 22 695