Ofrojme kurse private te gjuhes angleze per te gjitha grupmoshat dhe nivelet, me metodat:
Inside Out, Headway, New Opportunities, Spark (per femije).


ANGLISHT PER NIVELET A1, A2, B1, B2 .

SEANCA 60 MIN SEANCA 90 MIN
GRUP 2 here ne jave/2000 muaji
3 here ne jave/3000 muaji
4 here ne jave/4500 muaji
5 here ne jave/5500 muaji
2 here ne jave/2500 muaji
3 here ne jave/4000 muaji
4 here ne jave/5500 muaji
5 here ne jave/7000 muaji
INDIVIDUAL 2 here ne jave/2500 muaji
3 here ne jave/4000 muaji
4 here ne jave/5500 muaji
5 here ne jave/7000 muaji
2 here ne jave/3000 muaji
3 here ne jave/4500 muaji
4 here ne jave/6000 muaji
5 here ne jave/8000 muaji

KURSE PER FEMIJE 1500 leke /muaji
KONSULTIME PER LENDET SHKOLLORE
300 Leke/Individual
200 Leke/Grup

Kurset mund te zhvillohen prane ambientit tuaj ose ne ambientin tone ne adresen:

Rruga e Kavajes, prane qendres Globe.
Per me teper info: 069 71 22 695