Tirane, ofroj vend pune Senior PHP/Java App Mobile Developer.

Kompania ProCoDev kerkon te punesoje Senior PHP/Java App Mobile Developer IOS/Android me keto kerkesa:
- Njohuri te thelluara dhe eksperience ne X-Code.
- Pervoje ne zhvillimin e aplikacioneve nė web (HTML5, Javascript, CSS, CSS3, PhoneGap, JQuery Mobile).
- Njohuri ne mysql Lite dhe Mysql 5.
- Njohuri mbi kerkesat API ne Phonegap dhe iSDK
- Eksperience ne publikimi i aplikacioneve ne Google dhe Apple Store

Te interesuarit te dergojne CV ne email ose te kontaktojne ne nr:

+355 69 25 61 224
info@procodev.com