Tirane,ofrojme vende pune programues Web Developer.


Kompania jone kerkon web developer me kohe te plote dhe ofron mundesi rritje profesionale ne fushen e programimit.

Kerkesat jane:
-te kete njohuri shume te mire ne platformat CMS
-te kete njohuri te mira rreth gjuheve te programimit si HTML,CSS, JavaScript, JQuery, API.
-te kete njohuri dhe ekperience ne digital marketing.
-te kete njohuri te mira ne aplikimin e metodave me te mira te sigurise dhe si te implementohen E- Commerce programet.
-kane perparsi kandidatet me njohuri dhe experience ne gjuhet Laravel, Node.js, Angular.js

Kontakt:
info@procodev.com
+355 69 25 61 224